A A A K K K
людям із порушенням зору
Заклад з надання медичної допомоги та реабілітації

Зустріч клієнтів пробації із лікарем-наркологом Котелевської центральної районної лікарні

Дата: 07.09.2020 11:23
Кількість переглядів: 149

07 вересня  у Котелевському районному секторі філії Центру пробації у  Полтавської області було організовано зустріч клієнтів пробації із   лікарем-наркологом   Котелевської центральної районної лікарні Іриною Левік.

Для зустрічі було запрошено засуджених, у яких при проведенні Оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення фактор «Вживання алкоголю» і «Вживання наркотиків» має високі показники. Зустріч розпочалася із перегляду відеоролику про шкідливі звички людини, які мають  згубний вплив на організм.  Лікар зуміла швидко знайти контакт із публікою та на досить високому і водночас доступному рівні донести до публіки необхідну інформацію. В ході зустрічі    клієнти пробації ознайомилися з поняттям залежності та її впливом на людину, фазами і компонентами залежності, а також   прослухали поради лікаря, як її подолати, та в подальшому контролювати емоції та поведінку, щоб зберегти своє здоров’я та не вступити у конфлікт із законом, під впливом згубної звички. Учасники зустрічі жваво включались бесіду, бо більшість із них на сьогодні, як правило, перебувають у стані хронічної залежності.

По закінченню лекції учасники в індивідуальному порядку змогли поставити питання спеціалісту. Завершальним акордом зустрічі був приємний сюрприз від лікаря, яка пригостила присутніх смачним виноградом, вирощеним у власному саду. Ірина Петрівна закликала засуджених смакувати корисними дарами природи, які насичують організм необхідними вітамінами замість вживання згубних речовин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора