A A A K K K
людям із порушенням зору
Заклад з надання медичної допомоги та реабілітації

Зустріч клієнтів пробації із лікарем-наркологом Котелевської лікарні планового лікування Іриною Левік

Дата: 16.03.2021 08:38
Кількість переглядів: 227

   15 березня  у Котелевському районному секторі філії Центру пробації у  Полтавської області було організовано зустріч клієнтів пробації із   лікарем-наркологом   Котелевської лікарні планового лікування Іриною Левік.     

   Для зустрічі було запрошено засуджених, у яких при проведенні Оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення фактор «Вживання алкоголю» і «Вживання наркотиків» має високі показники. Зустріч розпочалася із перегляду відеоролику про шкідливі звички людини, які мають  згубний вплив на організм.  Лікар зуміла швидко знайти контакт із публікою та на досить високому і водночас доступному рівні донести до публіки необхідну інформацію. В ході зустрічі    клієнти пробації ознайомилися з поняттям залежності та її впливом на людину, фазами і компонентами залежності, а також   прослухали поради лікаря, як її подолати, та в подальшому контролювати емоції та поведінку, щоб зберегти своє здоров’я та не вступити у конфлікт із законом, під впливом згубної звички. Учасники зустрічі жваво включались бесіду, бо більшість із них на сьогодні, як правило, перебувають у стані хронічної залежності.

   Участь у виховному заході взяв і дільничний офіцер поліції Юрій Гетьманенко. Він наголосив присутнім на правовій відповідальності за вживання алкоголю у громадських місцях та окремо підкреслив, що скоєння правопорушень трапляється, у більшості, під дією одурманюючих свідомість речовин.

   По закінченню лекції учасники в індивідуальному порядку змогли поставити питання спеціалісту. Завершальним акордом зустрічі був приємний сюрприз від лікаря, яка пригостила присутніх смаколиками та чаєм. Ірина Петрівна закликала засуджених смакувати корисними продуктами, замість вживання згубних речовин.

.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора