A A A K K K
людям із порушенням зору
Заклад з надання медичної допомоги та реабілітації

Новини

Резерв відновлення

Постановою Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експерементального проекту щодо створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України» від 23 травня 2023 року № 524 створено резерв працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України (далі – Резерв відновлення). Координаторами експериментального проекту є Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Національне агентство України з питань державної служби (далі – НАДС) та Вища школа публічного управління (далі – Вища школа). Метою створення Резерву відновлення є забезпечення персоналом районних, обласних військових адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів, інших державних органів, які утворені або відновили роботу на деокупованих територіях України.

08:40 15.07.2024

Національна агенція ZDORO

КНП "Котелевська ЛПЛ" дякує Національній агенції гуманітарної допомоги ZDOROVI за надану неодноразову допомогу. Дякуємо, що не забуваєте про нас. Мирного всім неба!!!

11:11 03.11.2023

Національна агенція ZDOROVI

КНП "Котелевська ЛПЛ" дякує Національній агенції гуманітарної допомоги ZDOROVI за надану неодноразову допомогу. Дякуємо, що не забуваєте про нас. Мирного всім неба!!!

11:24 21.07.2023

Благодійна організація «Лікарняна каса Полтавщини» 

Котелевська лікарня планового лікування хоче подякувати благодійній організації «Лікарняна каса Полтавщини»  на чолі з виконавчим директором Шевченком Віталійом Владиславовичем за предоставлений "EKG Pro Holter", який допоможе діагностувати серцево-судинну систему. Щиро дякуємо за  допомогу в такий нелегкий для нас час. 

10:26 15.12.2022

Хірург із 50-річним досвідом

Третьої суботи вересня в Україні відзначається день хірурга. Цьогоріч він припадає на 17 число. У колективі Котелевської лікарні планового лікуван­ня нині три практикуючі лікарі-хірурги — Віталій Старокожко, який одночасно обіймає посаду директора закладу, Сер­гій Прядко та завідувач хірургічно-гіне­кологічним відділенням Михайло Старо­кожко, портрет якого цьогоріч занесений на Дошку пошани «Гордість Котелевської громади».

15:32 17.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора