A A A K K K
людям із порушенням зору
Заклад з надання медичної допомоги та реабілітації

Новини

Зустріч клієнтів пробації із лікарем-наркологом Котелевської лікарні планового лікування Іриною Левік

   22 червня  у Котелевському районному секторі філії Центру пробації у  Полтавської області було організовано зустріч клієнтів пробації із   лікарем-наркологом   Котелевської  лікарні планового лікування Іриною Левік приурочену Міжнародному дню боротьби зі зловживання наркотичними засобами, який відзначається 26 червня.     

14:04 22.06.2021

Інтернет для медичних працівників від провайдера "Home-net"

Шановні працівники Центральної Районної Лікарні!    Напередоднi "Дня Медичного Працівника", який в 2021 році святкується 20 червня, провівши зустріч з регіональним менеджером компанії "Home-net" з Павликом Сергієм, нами було вирішено зробити вам невеликий сюрприз на свято! А саме: всі 150 працівників (з них 65 медсестр) при бажанні можуть підключитися безкоштовно до інтернету компанії!    "Home-net" не тільки безкоштовно готовий підключити вас до свого інтернету, але і перші 2!!! місяці ви будете користуватися послугами компанії за 0 грн 0 копійок     Кожному медичному працiвнику, кому сподобається якість інтернету і захоче користуватися далi, починаючи з 3 місяця абонплата буде: 150 грн (найнижчий тариф на території Котелевськоï ОТГ).    Минулого тижня я спілкувався з головним лікарем Міщенком В.В., який підтримав таку ініціативу, вам повинні були скинути інформацію на: Info.kotelva.crl@gmail.com але на вихідних провів бесіду з деякими лікарями і елементарно у них не вистачає часу заходити на електронну пошту. Тому, всі бажаючі можуть в коментарях або в особистих повідомленнях мені надiслати: адресу проживання, ПІБ, посаду в ЦРЛ і мобільний номер!    У свою чергу я передам інформацію і далі з вами зв'яжуться працівники компанії! З повагою депутат Котелевськоï селищноï ради - Артур Ванян (066 200 17 96).

14:43 07.06.2021

Зустріч клієнтів пробації із лікарем-наркологом Котелевської лікарні планового лікування Іриною Левік

   15 березня  у Котелевському районному секторі філії Центру пробації у  Полтавської області було організовано зустріч клієнтів пробації із   лікарем-наркологом   Котелевської лікарні планового лікування Іриною Левік.     

08:38 16.03.2021

Зустріч клієнтів пробації із лікарем-наркологом Котелевської центральної районної лікарні

07 вересня  у Котелевському районному секторі філії Центру пробації у  Полтавської області було організовано зустріч клієнтів пробації із   лікарем-наркологом   Котелевської центральної районної лікарні Іриною Левік.

11:23 07.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора